Koji znak će najlakše oprosti prevaru
Foto: Tuzlanski.ba

Nevjera u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada oprostiti, dok drugi ipak mogu da pruže drugu šansu. Međutim, da li će vam partner oprostiti prevaru ili ne, zavisi u kom je horoskopskom znaku rođen.

Ipak, ne iskušavajte sreću i nemojte varati svog partnera. Ukoliko ste to učinili, onda možda i postoji šansa za pomirenje ukoliko je vaš partner rođen u nekom od ovih horoskopskih znakova.

Blizanci
Oni će oprostiti prevaru ali nikada nećete saznati kako, zašto ili kada će to učiniti. Blizanci su toliko nepredvidivi da će možda oprostiti odmah ili će htjeti satima razgovarati o cijeloj situaciji ili će osoba koja ga je izdala jednostavno da se nasmije što je dovoljno da joj oprosti.

Rak
Ovaj izuzetno senzibilan vodeni znak toliko pun saosjećanja da će odmah oprostiti neveru ako druga strana pokaže koliko joj je žao i koliko joj je stalo da joj prevara bude oproštena.

Vaga
Ovaj znak ne voli sukobe i svađe i nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir, pa će tako lako oprostiti i nevjeru sve što je Vagi potrebno da bi to učinila je da zna razlog za nevjeru.

Vodolija
Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak zna da je jedino ispravno, oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto bi trebao da oprosti.

Ribe
Za razliku od tvrdoglavog zemljanog znaka Bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blagi vodeni znak Ribe ne želi nositi nikakav nepotreban teret, a da zamjera nekome osjećala bi se kao da stalno nosi teret i stege. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena. (zadovoljna.hr)