Horoskop otkriva: Šta je svakom znaku potrebno za sreću?
Foto: Tuzlanski.ba

Zvijezde najbolje znaju. Saznaj šta tačno raduje svaki horoskopski znak pojedinačno.

Sreća je individualna stvar. Ono što jednu osobu usrećuje ne znači da će i drugu. Da bi smo bili zaista sretni neophodno je da tačno znamo šta nas zaista raduje.

Svaki horoskopski znak ima drugačiji pogled na svijet, drugačije se nosi i reaguje na situacije, ljude i okolnosti. Prema karakteristikama znakova ovo svaki pojedinačno čini sretnim:

Ovan

Ovaj znak uživa u nadmetanju i takmičenju, pa čak i ako se radi o takmiče ju sa samim sobom. Neophodne su mu avanture i testiranje svojih limita kad god za to postoji šansa. Ovna raduju pobjede, što je takmičenje teže, to je bolje.

Bik

Bika usrećuje porodica i srećan dom. Najviše voli da je u okviru udobne zone gdje se osjeća sigurno. Dom za njega predstavlja abazu u kojoj uživa i puni baterije.

Blizanci

Kada učestvuje u dobroj i zanimljivoj konverzaciji blizanci su najsretniji. Postoji nešto u povezivanju i kontaktu sa ljudima što te čini neizmjerno sretnim. Uživaš u informacijama i saznanjima koje prikupljaš kroz razne susrete.

Rak

Porodica je najbitnija stvar za ovaj znak. Osjećaj da su okruženim ljudima koji ih vole, cijene i štite je od neprocjenjive važnosti za rakove. Potrebno im je konstantno pokazivanje ljubavi da bi se osjećali sretno.

Lav

Sve što je potrebno lavu je divljenje. Oni uživaju u velikoj pažnji pa su zbog toga uvijek okruženi velikim brojem ljudi.

Djevica

Za osjećaj sreće djevici je potrebno da osjeti da drugi cijene i poštuju njen rad. Voli kada može nekome da pomogne.

Vaga

Kao i hipici 80-ih sve što j epotrebno vagama su mir i ljubav. One ne vole negativnu energiju i konflikte. Srećnima ih čine pozitivni ljudi, osejćaj da su voljene od partnera koji to jasno mora i da pokazuje.

Škorpija

One su osobe koje uživaju u privatnosti. Ukoliko se nađu u blizini osoba kojim ne vjeruju postaju jako nervozni. Škorpije vole iskrene ljude,koji ništa ne skrivaju.

Strijelac

Njega raduje istraživanje i avanture. Putovanja su i zvor sreće za strijelca, dok ga obaveze izluđuju.

Jarac

Jarčevi vole da kontrolišu stvari. Oni su jako odgovorne osobe koje uživaju da im je sve u savršenom redu. Vole pravila i disciplinu.

Vodolija

Ove osobe su jako fleksibilne. Usrećuje ih nezavisnost i osjećaj slobode. Uživaju u kreiranju novih ideja, teorija i planova.

Ribe

Ribe vole kreativnost i umjetnost. Potrebno im je mjesto gdje će biti same i praviti velike planove za budućnost. (cosmopolitan.rs)