Dnevni horoskop za 15.04.: Škorpije danas varaju
Foto: Tuzlanski.ba

OVAN

Vaše pozitivne osobine će doći do izražaja. Srdačnost i energičnost ostaviće utisak na potencijalnog partnera. Ukoliko ste u vezi s vremena na vrijeme muče vas napadi ljubomore, potpuno neosnovano. Opustite se i uživajte.

BIK

Naravno, posao nije uvijek zabavan. Razlog nisu obaveze, već vi! Zato, saberite se i prionite na posao. Pri donošenju važne odluke dva puta mjerite, jednom sijecite. Imate dovoljno vremena, pa neka strpljenje bude na vašoj strani.

BLIZANCI

Nemojte biti uzdržani i hladni. Dozvolite da dođe do izražaja vaša druga strana ličnosti - otkačena i opuštena. Upoznat ćete partnera koji će ostvariti vaše najluđe snove. Udahnite duboko i prepustite se uživanju.

RAK

Ne razmišljajte o promjeni posla, jer bi to bila pogrešna odluka. Dobit ćete priznanje koje ste dugo čekali, možda u vidu unapređenja. Parola dana: strpljenje i strategija! A ukoliko želite da postignete nešto u partnerskim odnosima, kompromis je pravo rešenje.

LAV

Treba da donesete važne odluke - odmah i sada. Nesvakidašnjom izdržljivošću uspjet ćete da istaknete svoju volju. Ukoliko vam želja ne bude ostvarena, odmah se zapitajte gdje škripi u vezi. Spremni ste na raskid.

DJEVICA

Otvoriće vam se srce i probuditi sva čula. Ako želite više od površne afere, onda morate dobro da procjenite partnera, jer na prvi pogled učinit će vam se kao pravi kandidat, u stvari je zahtjevan i dominantan. Ali zahvaljujući vama, ostvarit ćete stabilnu vezu.

VAGA

Za razliku od ostalih, brzo dolazite do informacija, a u stanju ste da tome prilagodite i strategiju, uklanjajući s puta moguću konkurenciju, a ne skidajući pritom osmjeh s lica. Budite istrajni u sprovođenju planova, iako nailazite na otpor.

ŠKORPIJA

Odlučili ste da ćete biti vjerni!? Teško da ćete to ostvariti! Jer, upravo danas se pojavljuje osoba koju ćete teško moći odbiti. Morate biti spremni na najsnažnije turbulencije na ljubavnom planu, jer je ovaj dan pun izazova.

STRIJELAC

Imate toliko energije da ćete samo sa malo truda i rada biti u mogućnosti da ostvarite vrhunske rezultate. Povjerljive informacije s radnog mjesta zadržite za sebe. Radite na jačanju imuniteta.

JARAC

Za vaše trenutno tapkanje u mjestu na poslovnom planu ne može se okriviti nedostatak ideja, već pre njihovo sprovođenje u djelo. Uhvatite se u koštac samo sa jednim problemom. Stres na poslu čini vas nervoznim.

VODOLIJA

Zaglavili ste se u slijepoj ulici, što kod vas izaziva nervozu i teskobu. Pružite svom srcu odušku - čak i ako rizikujete partnerstvo ili obećavajuće ljubavne avanture. Bićete nagrađeni. Vrijeme je da prestanete da pušite.

RIBE

Na poslovnom planu stvari bi mogle postati zaista nepredvidljive. Ali uspjet ćete da se uzdignete iznad dešavanja i ostanete u toku sa aktuelnostima. No, malo obazrivosti ne može škoditi. Problem sa varenjem. (alo.rs)