Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Studio “Life”: Aerobic, Individualni programi, Crazy Workout, besplatna edukacija! (FOTO)

Preuzmite sliku

Iskoristite mogućnost neograničenog vježbanja, upoznajte se s novostima koje je stručno osoblje studija “Life” već pripremilo za sve svoje članove.

 • studio-lifeee3
 • Pregršt novih programa, posebno kreirani grupni i individualni programi i treninzi za muškarce i žene, uz posebno uređen enterijer koji je usitinu prijatan i savršen za trenutke vježbanja dočekat će vas u TC “Sjenjak” u Fitness & Aerobic studiju “Life” .

  Ponuda studija:

  Aerobic program

  U pitanju je “aerobna” aktivnost koja se provodi u grupama pod stručnim vodstvom instruktora uz muziku, a ima za cilj poboljšanje kondicije, smanjenje potkožnog masnog tkiva, oblikovanje svih mišica i poboljšanje zdravstvenog statusa.

  Aerobic program studija Life predstavlja kombinaciju step aerobica, high and low aerobica i thae bo-a.

 • life-6
 • Crazy workout

  Radi se o najtežem obliku treninga temeljen na aerobnim i anaerobnim vježbama. To je trening za cijelo tijelo, kružni sistem vježbanja koji za otpor koristi samo tjelesnu težinu. Sve vježbe se izvode u više varijacija, stoga trening u svakom trenutku ostaje zanimljiv i izazov je za sve mišićne grupe.

  Crazy Workout je odličan za osobe koje žele da smanje potkožno masno tkivo i dovedu svoje tijelo u bolju formu. Pogodan je za muškarce i žene.

  Treninzi su jako intezivni i osmišljeni za osobe koje već imaju dobru fizičku kondiciju i mogu izdržati visok intezitet vježbanja.

  Crazy workout predstavlja kombinaciju vježbi iz programa kao što su Insanity, P90X i Focus T25.

  Individualni program

  Za one koji se ne mogu natjerati i trenirati samostalno, žele postići nešto više, promijeniti svoj izgled i steći zdrave navike, individualni program vježbanja je idealan. Individualni trening će vam omogućiti ostvarivanje ciljeva (bilo da se radi o poboljšanju kondicije, smanjenju potkožnog masnog tkiva…), jer trener planira vaše treninge, prati vas i motiviše da učinite korak naprijed i postignete ono što ste oduvijek željeli.

  Pored svega navedenog u Fitness & Aerobic studiju “Life” priprema se i novo iznenađenje i poklon za sve sugrađane:

  – Za sve one koji nisu upoznali čari ove vrste treninga, kao i za one koji su već posjetioci fitness studija, ali žele da nauče nove kombinacije vježbi prilagođenih baš za njih, mogu posjetiti Fitnes & Aerobic studio „Life“ na prvoj Edukaciji o treningu u fitness studijima za Tuzlanski.ba kaže Emir Altumbabić, diplomirani profesor tjelesnog odgoja i sporta koji iza sebe ima bogato iskustvo u vođenju grupnih i individualnih fitness i aerobic treninga kao i kreiranja posebnih programa vježbanja, te dodaje:

  Edukacija je besplatna,  sastoji se iz dva dijela i održat će se u nedjelju 21.  i  28.09.2014, godine u vremenu od od 17:00 do 19:00 sati. Broj mjesta je ograničen, zato prijaviti se putem facebook stranice: Ovdje ili na na broj telefona: 061 855 843

  (Sponzorisano)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje