Foto: Tuzlanski.ba

Fitness centar Body Control otvoren je 2015. godine, sada je prešao u nove ruke.

Novi vlasnici ne kriju zadovoljstvo ali i dodatnu dozu odgovornosti i inspiracije:

"Kao dugogodišnji treneri u Body Control centru, ovo je za nas posebno uzbudljiv trenutak. Kupovina fitness centra predstavlja priliku da nastavimo razvijati zajednicu koja nas je podržavala i inspirisala kroz dugi niz godina.” kažu Melina Omerović i Nedim Musić, novi vlasnici Body Control fitness centra.

Šta trenutni, ali i budući članovi Body Control centra mogu očekivati?

“Pa, prvo i najvažnije, obećavamo da ćemo nastaviti pružati vrhunsku uslugu i podršku na koju su članovi navikli. Svi mogu biti sigurni da će se atmosfera koju vole zadržati, a mi ćemo raditi na unapređenju sadržaja i programa kako bismo zadovoljili sve potrebe i ciljeve. Završili smo i renoviranje kupatila u svlačionicama, što nam je bio prvi cilj. Uskoro spremamo i nešto novo.

Planiramo uvesti nove tipove treninga, druženja i događaje koji će vam pomoći da dostignete svoje fitness ciljeve na najbolji mogući način ali i upoznate druge članove i steknete nova poznanstva. Prateći trendove i osluškujući vaše povratne informacije i prijedloge, kreirat ćemo sadržaje koji vas motivišu, opuštaju i pomoću kojih ćete osjetiti potpune benefite boravka u Body Control centru", za Tuzlanski.ba navode Nedim i Melina, uz poziv novim članovima koji žele postati dio najljepše i najpozitivnije fitness zajednice u gradu da posjete Body Control fitness centar i otkriju šta sve nudi.

"Ovaj prelazak u nove ruke predstavlja novi početak za sve nas, ali jedno ostaje isto: naša posvećenost vašem zdravlju, sreći i uspjehu. Hvala vam što ste s nama, i jedva čekamo da zajedno ostvarimo još veće stvari", navode za kraj uz riječi zahvalnosti Dr. Sc. Jasminu Zahiroviću za sve prethodne godine koje su proveli zajedno.

Vidimo se na treninzima!