Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Golden Tours’ prigodnom svečanošću obilježio 20 godina od prvog čarter leta iz Tuzle!

Preuzmite sliku

Višedecenijski period uspješnog rada stoji iza tuzlanske turističke agencije Golden Tours.

Dvadeset godina od uspostavljanja prvog čarter leta sa Međaunarodnog aerodroma Tuzla bio je povod organizovanja prigodne svečanosti u hotelu Mellain.

“Večeras smo se okupili ovdje da proslavimo jubilej, za nas jedan poseban događaj, to jeste, 20 godina uspješnog rada kako smo podigli prvi čarter let avionom iz Tuzle, prvi let koji je bio za Tunis  uspješno realizovan, a nakon toga su krenula druga putovanja”, istakao predstavnik agencije, Almir Bečić.

 • Svojim najvećim uspjehom, prema riječima Bečića Golden Tours smatra činjenicu da stalni klijenti prepoznaju kvalitet ove agencije, te se iznova vraćaju ukazujući im povjerenje.

  “Ove godine, zvanično, pored dva leta koja smo dosad imali, otvaramo još jedan let četvrtkom, te to ističemo kao glavni projekat ove godine.”

  Stalni izazovi, u pogledu ratnih dešavanja u Ukrajini, te ostatku svijeta, iz Golden Toursa ističu kako uprkos svemu gledaju da idu naprijed, te da svoju ponudu nastave proširivati.

 • Vezano | Iskoristite rane rezervacije za letove iz Tuzle! Antaliju je u prošloj godini posjetilo više od 16 miliona turista

  Na kraju Bečić je iskoristio priliku uputiti poruku njihovim potencijalnim klijentima, ali i onima koji to već jesu.

  “Naši klijenti mogu očekivati neke nove destinacije od ove godine, a također sve ono što su i dosad navikli od nas, nastaviti ćemo pružati još kvalitetnije”, podcrtao je Bečić. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje