Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Iskoristite rane rezervacije za letove iz Tuzle! Antaliju je u prošloj godini posjetilo više od 16 miliona turista

Preuzmite sliku

Razlozi turističkog uspjeha Antalijske regije uključuju njene prirodne ljepote, historijsko i kulturno bogatstvo, pristupačne mogućnosti odmora i sigurno okruženje.

Turska je godinama unazad jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija, koja nudi neprocjenjive historijske spomenike i klimu Orijenta, što ovo mjesto čine istinskim turističkim rajem.

  • Prema saopćenju Ministarstva kulture i turizma, broj turista koji su u Antaliju došli zračnim putem u 2023. iznosio je 16 miliona 84 hiljade 737 turista. Ova brojka premašuje brojku od 2019. godine i zabilježena je kao rekord svih vremena.

  • Uživanje u kristalno čistim plažama, egzotičnoj kuhinji i spektakularnim zalascima sunca čini se kao idealan izbor za ljeto 2024.? Ukoliko vam navedeno nije dovoljno i od odmora želite više, imate priliku upoznati i lokalne bazarne čari i uživati u šopingu te u živopisnim uličicama Antalije koje skrivaju brojne zanimljive priče.

  • Golden Tours Tuzla kao dugogodišnji provjereni partner najboljih putovanja vam i ove godine sa radošću predstavlja hit program putovanja za Antalijsku regiju.

    Brojne pogodnosti kod plaćanja, odlični popusti za rane rezervacije, direktan čarter let iz Tuzle, samo su još jedna potvrda da je odmor s Golden Toursom i ljepši i ekonomičniji.

  • Kako biste osjetili čari Antalije Turistička agencija Golden Tours iz Tuzle je pripremila rani booking do 31.01.2024 po cijeni od 799 KM.

    Direktni letovi Tuzla – Antalya – Tuzla, svakog utorka i petka od 04.06. do 24.09.2024. godine, za boravak od 7, 10, 11 i 14 noćenja.

    Na zvaničnoj web stranici Golden Toursa možete pronaći mnoge druge aranžmane i destinacije sa specijalnim ponudama o kojima se možete detaljno informisati. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje