Nakon što smo naše čitatelje počastili redizajnom portala i novim mobilnim aplikacijama, vrijeme je i za nove lijepe vijesti koje će unaprijediti kvalitet sadržaja koji ćemo proizvoditi i producirati u narednom periodu.

Foto: Tuzlanski.ba

Pored toga što se svakodnevno trudimo da profesionalno, pravovremeno i vjerodostojno donosimo sve najnovije informacije, trudit ćemo se da odgovorimo i izazovima novih trendova kako bi zadovoljili potrebe i apetite čitatelja, klijenata ali i cjelokupnog tržišta.

U vezi sa navedenim, potpisan je i ugovor o saradnji sa digitalnom agencijom SKIP INTRO:

"Od srednjoškolskih dana participirao sam u razvoju medija, iza nas je mnogo reliziranih ideja, izazova i uspješnih projekata, potpis ugovora je očekivan slijed onoga što smo do sada radili. Obzirom na viziju koja mi je prezentovana, ne sumnjam da ćemo skupa u budućnosti odgovoriti zadatku da na najbolji način produciramo najkvalitetnije video sadržaje i da trasiramo put zajedničkog razvoja kroz zajedničke projekte", naveo je Vedran Živković vlasnik digitalne agencije SKIP INTRO iz Tuzle.  

Azra Delmanović Avdić glavna i odgovorna urednica portala Tuzlanski.ba ističe da će buduća saradnja dati posebnu notu sadržajima koji se budu kreirali, ali i da će svi uposlenici proći kroz malu školu digitalnog marketinga i video produkcije:

"Nakon redizajniranog portala vrijeme je za nove poduhvate. Naš cilj je da imamo konstantu rasta u svakom segmentu. Ovaj ugovor je zapravo proces spajanja ideja i vizija, jedan od načina da lakše prođemo kroz digitalnu i video transformaciju i da napravimo sigurne korake u kontekstu medijske evolucije. Imamo mlad kolektiv koji je željan usvajanja novih znanja i na ovaj način ćemo im omogućiti da ih steknu i dodatno razvijaju", navodi Azra Delmanović-Avdić.

Uređivačka politika portala Tuzlanski.ba je usmjerena na nezavisno praćenje ključnih događaja kako lokalno, tako i globalno, uz proširenje sadržaja na raznolike teme. S tom praksom će se nastaviti, ali u narednom periodu slijede i novi projekti koji će  čitateljima dati novo iskustvo medijskog prezentiranja stvarnosti.

Vezani članak Novi Tuzlanski.ba za Android i iOS uređaje: Dark mode, sačuvane vijesti, notifikacije... Vezani članak Azra Delmanović Avdić nova glavna i odgovorna urednica portala Tuzlanski.ba Vezani članak Dragi naši, pred vama je redizajnirani i osvježeni portal Tuzlanski.ba