Vikend  o kojem je Tuzla pričala,  prošli su u znaku plesa i vrhunske zabave na Sonom trgu, gdje je  održan treći Jameson Freedom Vibes događaj.

Foto: Jameson Freedom Vibes

Tokom dva dana nekoliko hiljada Tuzlanki i Tuzlaka svih generacija imali su priliku uživati u kvalitetnom muzičkom programu i izvrsnoj ponudi pića, hrane i ostalih zabavnih sadržaja u samom srcu grada.

Must be a Jameson jer su 26. i 27.07. na posebno, sad u već prepoznatljivom Jameson stil, uređenom Sonom Trgu i open stageu Caffe bar Sloboda, bili rezervisani za  pozitivnu atmosferu, vrhunski whiskey, ples i zabavu. 

Vezani članak Spremajte se za vikend: Događaj o kojem se priča je ponovo u Tuzli

Prvu noć su posjetioce rasplesali popularni Brown Sugar RnB dvojac uz goste iznenađenja, a drugu fantastični i jedan od najtraženijih bendova regije, Perpetuum Mobile.

Jameson Freedom Vibes je opet opravdao sva očekivanja ali i ponovo podigao ljestvicu u organizaciji drugačijeg koncepta zabave u Tuzli.

Vezani članak Spremajte se za vikend: Događaj o kojem se priča je ponovo u Tuzli

Barem su nam tako rekli nasmijani posjetioci. Očekivanja od slijedećeg su još veća. Sudeći po ovogodišnjem, vjerujemo da se početkom sljedećeg ljeta u Tuzli ponovo priča o Jameson zabavi.

A dok čekamo slijedeće ljeto pogledajte galeriju i video sa trećeg Jameson Fredom Vibes događaja.