Ne propustite priliku da vaše dijete napravi prvi korak u svijet tehnologije i programiranja, i da nauči vještine koje će mu biti od neprocjenjive važnosti u budućnosti.

Besplatni časovi programiranja u Logiscool Tuzla: Pridružite nam se i otkrijte svijet tehnologije!
Foto: Logischool Tuzla | Programiranje na zabavan i interaktivan način

Logiscool je međunarodna škola programiranja koja djeluje u više od 35 zemalja i obučava više od 150.000 učenika širom svijeta čija je metodologija rada višestruko nagrađivana.

Logiscool Tuzla je dio upravo te globalne mreže. Želimo da i našoj djeci budu dostupni svjetski standardi obrazovanja.

U septembru organizujemo besplatne časove programiranja za djecu od 7 do 18 godina.

Časovi su namijenjeni i početnicima i učenicima sa predznanjem. U Logiscoolu svako dijete može naučiti nešto novo i uzbudljivo.

Naši treneri približit će vašoj djeci programiranje na zabavan i interaktivan način na jednostavnoj platformi koja će im kasnije biti dostupna i kod kuće.

Pozivamo vas da nam se pridružite sljedeće dvije subote, 7. i 14. septembra, u BIT Centru (Trg Slobode 16) u terminima prilagođenim različitim uzrastima:

- Uzrast 1.-3. razred osnovne škole: 11:00h

- Uzrast 4.-7. razred osnovne škole: 12:00h

- Uzrast 8.+ razred osnovne škole i srednja škola: 13:00h

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene za sve zainteresovane, a broj mjesta je ograničen. Roditelji mogu prijaviti svoju djecu putem linka ili nas možete kontaktirati direktno putem broja telefona 061/424-064 kako bi osigurali mjesto za svoje dijete.

Pridružite se našoj zajednici i omogućite svom djetetu da postane dio tehnološke budućnosti!