U svijetu vrlo dinamičnog tempa, sa sve manje slobodnog vremena, početak septembra može biti stresan za roditelje. Period je to godine kada je potrebno spremiti školarce za izazove nove školske godine.

Back to school mnogo je bezbolniji uz Glovo
Foto: Promo

Ipak, uz Glovo svi ovi napori sada su podnošljivi. Iako mnogi Glovo doživljavaju kao platformu za dostavu hrane, ova aplikacija nudi više kategorija proizvoda, pa korisnici mogu kupiti neophodan školski pribor (ruksake, sveske, olovke…), ali i knjige i elektronske uređaje koji učenicima mogu koristiti u školi ili za domaće zadatke.

Osim toga, naručivanje putem Glova je bez stresa. Ne morate više da stojite u redovima za kupovinu školskog pribora, ne morate obilaziti po nekoliko trgovina da biste nabavili ono što vam je potrebno – Glovo je zajedno sa partnerima u trgovačkim lancima (Bingo, Konzum, Mercator) vrijedno radio kako bi obezbijedio dovoljno širok asortiman, po istim cijenama kao i u trgovinama.

Bilo da vam hitno treba školski pribor ili želite osigurati zdrav i ukusan obrok za vašeg školarca, Glovo vam sve to donosi na vrata najdalje za 45 minuta. Glovo je dobra opcija i za narudžbe u posljednji trenutak. Za kupce koji su već obavili kupovinu za novu školsku godinu, ali su nešto zaboravili, Glovo je najbrže rješenje.

Dodatna pogodnost

Dodatnu pogodnost nudi Glovo Prime. Ova usluga korisnicima omogućava neograničenu besplatnu dostavu na osnovu mjesečne pretplate od 7,99 KM.

Minimalna narudžba za koju korisnici aplikacije mogu iskoristiti besplatnu dostavu putem Glovo Prime je deset KM za restorane i 30 KM za kupovinu u supermarketima.

U suštini, Glovo Prime je dodatna pomoć porodičnom budžetu. 

Pretplata na Glovo Prime može se izvršiti isključivo iz aplikacije, u odjeljku "Moj nalog", sa profila korisnika ili sa ekrana za završetak narudžbe.

Glovo Prime pretplata ne pokriva isporuke narudžbi napravljenih u odjeljku "Kurirska usluga".

Izbjegnite nervozu i čekanje na kasi i uštedite dragocijeno vrijeme kako bi ga proveli sa svojim najmilijim uz Glovo.