Foto: Tuzlanski.ba

Tvoja nekretnina postaje još vrijednija, jer se ističe iz prosjeka.

Savremen koncept stanovanja omogućava i Pierre smart home tehnologija (smartsolutions.ba). Ona ne samo da čini kuću atraktivnijom, nego olakšava svakodnevne kućne aktivnosti i omogućava život prilagođen zahtjevima moderne porodice.

Kada govorimo o Pierre pametnom domu, ne mislimo na mašine i uređaje, nego na doživljaj, koji on pruža. Pierre je skup harmonične saradnje svih uređaja, a od danas dostupan je i na bh. tržištu.

Pierre smart Vam omogućava potpuno automatizovano kontrolisanje rasvjete, grijanja i hlađenja, zavjesa i roletni, alarmnih sistema i kamera, saune i bazena, interfona, bezbjednosnih sistema, navodnjavanja površina... Suštinski Jedna aplikacija koja će Vam u velikoj mjeri olakšati svakodnevni život.

Pierre smart sistemi pogodni su za stanove, porodične kuće, stambene zgrade, kancelarije, ali i za sektor hotelijerstva i ugostiteljstva.

Više informacija možete potražiti kog ovlaštenog partnera za tržište BiH, AS Solutions u poslovnici koja se nalazi na adresi Maršala Tita 34, ili kontaktirati putem e maila: [email protected] ili telefona +387 65 622 897.

Više informacija na zvaničnoj web stranici OVDJE