Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vozač Audija parkirao preko dva mjesta i objasnio zašto je spreman platiti kaznu

Preuzmite sliku

Popularno

Na redditu se nedavno pojavila slika Audija parkiranog preko dva parkirna mjesta te izazvala žestoku raspravu, ponajprije zato što se vlasnik tako parkirao na parkiralištu u blizini jedne plaže u Sydneyju na lijep i sunčan dan.

“Jedan od najprometnijih dana na plaži, a tip se parkirao ovako”, stajalo je u opisu slike ispod koje su se izredale hiljade komentara. Međutim, nedugo nakon toga javio se vlasnik auta s prilično zanimljivim objašnjenjem. On tvrdi da je tako parkirao svjesno, odnosno da je spreman platiti kaznu zbog pogrešnog parkiranja, i to samo kako ne bi riskirao da mu neko vratima lupi ili ogrebe skupocjeni automobil.”

Radije će platiti kaznu

“Iskreno, radije ću platiti nekoliko stotina dolara kazne nego da mi netko ogrebe ili ulubi vrata, što će me onda koštati oko hiljadu dolara. Savjetujem isto tako da se rade malo šira parking mjesta jer ovo je neki minimum razmaka između auta”, rekao je anonimni vlasnik Audija za australski 7NEWS.

  • Vlasnik je još napomenuo kako toga dana baš i nije bila tolika gužva te da je popunjenost bila oko 60 posto pa je uzeo malo više mjesta jer se teže kreće i ima problema s koljenima. (Index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,