Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Video koji će vam uljepšati dan: Kravica Millie i njena dnevna rutina

Preuzmite sliku

Već smo svi navikli na interesantne videe brojnih pasa, mačaka, hrčaka, zečeva, pa čak i ježeva. No, da li ste ikad gledali videe s neodoljivim kravicama?

TikTok profil The Husky Farm, posvećen je životu Kakoe i Skyja. U pitanju su prelijepi haskiji čiji život na farmi je postao znatno zabavniji otkako je u njihov život ušla minijaturna krava pod imenom Millie.

@thehuskyfam This was our morning routine for Millie’s first week with us, it was our last morning waking up together so I wanted to document how special it was. Calves can get sick really easy so I wanted to keep a close eye on her 24/7 during that time but she now sleeps with her friend in the barn, yes we’ve been keeping a little secret 🤫 #morning #routine #baby #cow ♬ Sunshine – WIRA

Millie je svoje prve korake napravila upravo kod njih, a kada je ojačala, bilo je vrijeme da se priključi drugim kravicama.

Napisali su kako je prvu sedmicu bila s njima jer mlade krave znaju često i veoma brzo oboljeti, stoga su je htjeli držati pod nadzorom. Nakon tih dana, bilo je vrijeme da se Millie uklopi u ekipu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,