Snimak sa svadbe postao viralan: Mladoženji dobacivala kako nosi njegovo dijete
Foto: Tuzlanski.ba

Influenserka i korisnica TikToka objavila je video koji je pregledalo više od 10 miliona ljudi. Snimak na kojem je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovo dijete postala je hit

TikTok nedavno je postao popularna društvena mreža na kojoj influenseri objavljuju videa. Mnogi snimci postanu hit te se šire po svim društvenim mrežama. A upravo je jedna od njih postala viralna.

Snimak na kojem je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovo dijete pregledalo je više od 10 miliona ljudi, a podijeljena je i na Redditu.

@danielleondemandPregnant 🤰🏾side chick crashes wedding ##foryoupage ##drama ##wedding ##sidechick♬ original sound - danielleondemand

Influenserka Danielle objavila je snimak koji je nastao u Detroitu, a u opisu je napisala kako je nastala prava drama.

- Zbilja, Anthony? Pravit ćeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo lijekove danas? Imam tvoje dijete ovdje. Anthony, znam da me čuješ - čuje se na snimku žena koja je uzurpirala vjenčanje.

Mladenka i mladoženja nisu se željeli okrenuti i suočiti s ženom koja je vikala, a djeveruša, za koju se čini kako je mladenkina kći, bacila je cvijeće prema ženi.

- Bolje ti je da odeš s vjenčanja moje mame, šta nije u redu s tobom? - rekla joj je djeveruša.

@danielleondemandRing the alarmI been through this too longBut I'll be damned if I see another chick on your arm! ...👰🏾s/o to tonefromyoutube go subscribe #f#yp

♬ original sound - danielleondemand

Mnoge Danieline pratitelje je zanimalo šta se dogodilo nakon toga. Na TikToku je naposljetku 'osvanuo' nastavak. Ceremonija je nastavljena, a svećenik je ohrabrio šokirane goste. Pozvao ih je da plješću nakon što je par proglasio mužem i ženom. (Tuzlanski.ba)