Prema izvještajima lokalnih medija, rupa se vjerovatno otvorila neposredno prije nego što je automobil u kojem su se vozili naletio na nju.

Rupa se otvorila i progutala automobil u Južnoj Koreji
Foto: Screenshot

Stariji par je hitno prevezen u bolnicu nakon što je njihov automobil jučer upao u veliku rupu koja se iznenada otvorila na jednoj od ulica Seula u Južnoj Koreji.

Žena je pretrpjela srčani zastoj, a medicinski radnici su odmah pristupili reanimaciji na licu mjesta, prije nego što je prebačena u bolnicu.

Prema izvještajima lokalnih medija, rupa se vjerojatno otvorila neposredno prije nego što je automobil u kojem su se vozili naletio na nju.

Ubrzo nakon incidenta, pokrenuta je istraga kako bi se utvrdio uzrok nastanka rupe, a vlasti su izrazile zabrinutost zbog sigurnosti na cestama u tom području.

Incidenti poput ovih izazivaju zabrinutost zbog infrastrukture u urbanim sredinama, te skreću pažnju na potrebu za hitnim mjerama kako bi se spriječile slične nesreće u budućnosti. Nadležne službe u Seulu već su počele pregledavati ceste kako bi otkrile potencijalne opasnosti i spriječile daljnje