Djevojka ga pregazila jer joj nije htio kupiti hamburger
Foto: Tuzlanski.ba

Santiago Hernandez završio je u bolnici jer nije ispunio želju svoje gladne djevojke

Crystal-Greer-BrooksSantiago Hernandez završio je u bolnici s teškim ozljedama leđa i ruku nakon što se njegova djevojka tri puta na njega zaletila autom jer nije htio stati u McDonald's da pojede hamburger.

Ovaj bizarni slučaj porodičnog nasilja dogodio se prošle srijede u Tennesseeju, a policijski izvještaj koji je početkom ove sedmice procurilo na internetu postalo je hit na društvenim mrežama.

Hernandez i njegova djevojka Crystal Greer Brooks cijeli su dan proveli opijajući se po barovima, a oko ponoći su zaključili da im je dosta alkohola i krenuli su kući.

Crystal je na putu kući prilično ogladnila i zatražila od svog dečka da se zaustavi u McDonald'su kako bi pojela hamburger. Hernandez nije udovoljio njezinoj želji, pa mu je Crystal naredila da zaustavi auto jer ona želi voziti. Na žalost, Hernandez joj je ispunio krivu želju i prepustio joj volan. Dok je Hernandez pijan bauljao oko auta tražeći suvozačeva vrata, Crystal je već sjela na vozačevo mjesto, a kada ga je ugledala ispred auta nije joj trebalo dugo da smisli osvetu zbog propuštenog hamburgera.

Nagazila je na gas i udarila Hernandeza koji je od udarca prvo završio na haubi, a zatim se srušio na cestu. Dok je bespomoćno ležao Crystal ga je još dva puta udarila autom.

Nakon dolaska policije Crystal je tvrdila da se Hernandez sam bacio na haubu i onda pao s nje, ali njezina priča je bila puna nelogičnosti, a i nije se slagala s dokazima. Crystal je završila u pritvoru, a kako je policija Hernandeza proglasila žrtvom porodičnog nasilja, zbog sigurnosti je smješten u kuću svog prijatelja. (Dnevnik.hr)