Najposjećeniji internet medij u TK: Tuzlanski.ba traži nove saradnike!
Foto: Tuzlanski.ba

Budi dio našeg tima, jer mi znamo pravi put do uspjeha...

tuzlanski-konkurs5

Ukoliko želite raditi dinamičan posao koji od vas zahtjeva timski rad i odgovornost, realizaciju kreativnih ideja u ugodnom okruženju, redakcija internet portala Tuzlanski.ba je pravo mjesto za vas.

Prioritet imaju novinari saradnici, od kojih se traži kreiranje originalnog sadržaja (vijesti, teme i intervjui) iz oblasti društva, kulture, ekonomije, showbiza, obrada i objavljivanje agencijskih vijesti ali i prevođenje. Pored novinara saradnika, na konkurs se mogu prijaviti i fotografi, grafički dizajneri i komercijalisti u marketingu.

Nudimo: Fleksibilno radno vrijeme, dobru radnu atmosferu, redakcijski prostor (vlastiti računar, fotoaparat, telefon...), pristojnu zaradu.

Prijave zajedno sa biografijom, autorskim radom po izboru (novinarski tekst, fotografije, video...), pismom namjere i obaveznom fotografijom slati na mail: [email protected] sa naznakom "Konkurs".

Trend rasta i razvoja web portala Tuzlanski.ba u svakom segmentu je konstantan stoga i potreba/potraga za novim, mladim, kreativnim i inovativnim saradnicima uvijek je aktuelna.