"Pozivamo građevinske firme i sve ostale koji su u mogućnosti donirati građevinski materijal da nam se jave".

Lović & Co se priključuje donatorima: Pomoć u obnovi krovova za najguroženije
Foto: Lović & Co | Human gest

U koordinaciji s organizacijom Pomozi.ba iz kompanije Lović & Co uspostavljeni su direktni kontakti sa organizacijom odakle dobijaju informacije s terena, nakon čega će se pažljivo odabrati najugroženiji objekti kojima će ovaj vid pomoći biti najpotrebniji.

"Iako se većina pomoći do sada fokusirala na osnovne resurse poput hrane, vode i odjeće, svjesni smo da je obnova krovišta i infrastrukture jednako važna kako bi se ljudima omogućilo da ponovo izgrade svoje domove. Stoga smo odlučili pružiti podršku kroz donaciju obnove krovova, čime želimo doprinijeti trajnom rješenju za pogođene porodice", navode iz Lovića & Co, te upućuju apel i drugima:

"Pozivamo građevinske firme i sve ostale koji su u mogućnosti donirati građevinski materijal da nam se jave. Zajednički možemo organizovati isporuku potrebnih materijala i koordinirati radove na terenu, kako bismo pomogli što većem broju porodica da obnove svoje domove", navode. 

Podsjećamo Lović & Co je i u prošlosti pokazivala empatiju u brojnim humanitarnim akcijama kako u BiH tako i izvan granica naše zemlje. 

🔷 PRIKLJUČUJEMO SE DONATORIMA! U koordinaciji s organizacijom Pomozi.ba, s kojom imamo direktne informacije s terena,...

Posted by Lović & Co on Saturday, October 5, 2024