U saobraćajnoj nesreći kod Jezera Modrac teže povrijeđen 25 - godišnjak
Foto: Ilustracija | Ubio je tokom svađe

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu 3 - 471 u mjestu Modrac teže je povrijeđen 25 - godišnjak inicijala A.O. 

''Do nesreće je došlo usljed slijetanja vozila marke BMW sa kolovoza kojim je upravljao vozač inicijala D.A., rođen 2001.godine iz Lukavca, dok su se u vozilu kao saputnici nalazili: A.O., rođen 1999.godine, A.K., rođen 2004.godine i M.O., rođen 1980.godine, svi iz Lukavca. U ovoj saobraćajnoj nesreći saputnik A.O. je zadobio tešku tjelesnu povredu konstatovanu od strane ljekara UKC -a Tuzla, vozač D.A. je zadobio lake tjelesne povrede, dok su saputnici M.A. i A.K. zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili i isti su nakon ukazane ljekarske pomoći upućeni na kućno liječenje'', saopšteno je iz MUP -a Tuzlanskog kantona. 

O saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni kantonalni tužilac, dok su potrebne mjere i radnje preduzeli službenici policijske uprave Lukavac.

Inače, u protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo se ukupno 11 saobraćajnih nesreća. Osim teže povrijeđenog 25 - godišnjaka, sedam osoba je zadobilo lake tjelesne povrede, a u šest saobraćajnih nesreća je pričinjena materijalna šteta.  (Tuzlanski.ba)