U Prijedoru poginula žena u sudaru autobusa i automobila
Foto: Tuzlanski.ba

U sudaru autobusa i automobila, jučer oko 15 sati i 10 minuta , teške povrede je zadobila žena inicijala B.J. iz Prijedora, koja je potom preminula u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da im je prijavljeno da je došlo do nesreće na raskrsnici nekategorisanog puta Busnovi – Marićka i industrijskog makadamskog puta Omarska-Busnovi, te da su dvije osobe povrijeđene.

Uviđajem je utvrđeno da je u nesreći učestvovao D. M. iz Prijedora upravljajući autobusom "Higer" i S. J. iz Prijedora koja je vozila automobila marke Škoda. U sudaru je teško povrijeđena S. J. kao i suvozač iz istog vozila B. J. iz Prijedora koja je prevezena na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je preminula.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci", rekli su iz policije.