Foto: Tuzlanski.ba

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik su, u suradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, jučer u 19, 20 sati spriječili krijumčarenje 205 komada "kamagre" i više vrsta steroida na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak.

kamagra1Kako je priopćeno danas iz Granične policije BiH, roba je otkrivena prilikom granične kontrole putničkog motornog vozila "BMW", bh. registaracijskih oznaka, kojim je upravljao B. D. (1982.), državljanin Bosne i Hercegovine. S njim u vozilu nalazio se i S. A. (1985.), državljanin BiH. O događaju je obavješten tužitelj Tužiteljstva BiH po čijem su nalogu osobe saslušane u svojstvu osumnjičenih za kazneno djelo "krijumčarenje". Otkrivena roba je privremeno oduzeta. Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Tužiteljstvu BiH bit će dostavljen u redovitoj proceduri.

Pripadnici Jedinice granične policije Brod su jučer u 8, 30 sati na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod odbili izlaz iz Bosne i Hercegovine za četvoro državljana Republike Srbije s područja Kosova jer nisu posjedovali važeće dokumente za prelazak državne granice.

Osobe su se nalazile u putničkom motornom vozilu "BMW", nacionalnih oznaka Njemačke. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu izdana su im i naplaćena četiri prekršajna naloga. Uz prijedlog za izricanje mjere protjerivanja s teritorija BiH predani su službenicima Službe za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju.