Prema prvim informacijama, ima povrijeđenih u sobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu MP M4 Doboj-Tuzla, u blizini petlje Šićki Brod danas iza 12:00 sati.

''U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Šići, na dijelu MP M4 Doboj - Tuzla  učestvovala su dva putnička motorna vozila Škoda Felicija i Pasat, prema prvim informacijama ima povrijeđenih osoba, ekipe su na terenu, uskoro ćemo imati više informacija'', kazao je za Tuzlanski.ba, glasnogovornik MUP TK, Izudin Šarić.

Od siline udara vozilo Škoda Felicija završilo je u obližnjem jarku. Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je privremeno obustavljen a trenutno se odvija otežano jednom saobraćajnom trakom.

Povrijeđenim osobama su uposlenici Službe hitne medicinske pomoći ukazali pomoć na licu mjesta, nakon čega su prevezeni u UKC-a Tuzla, radi daljeg saniranja povreda. Tačan uzrok ove nesreće bit će poznat nakon što pripadnici policije obave uviđaj. U nesreći su povrijeđeni 15-godišnji M.A. koji je zadržan u Klinici za dječije bolesti, R.A. smješten je na odjelu Hirurgije, dok je H.E. smješten na odjelu ortopedije. (Tuzlanski.ba)