Foto: Tuzlanski.ba

Dugo očekivani 3.Internacionalni festival piva „Tuzla 2014“ u organizaciji Udruženje ljubitelja piva "B12" i Pivnica Boris sinoć je svečano otvoren.

Poslije odlične utakmice i atmosfere na prijateljskoj utakmici naših Zmajeva i reprezentativaca Lihteštajna, u Tuzli je svečano otvoren 3.Internacionalni festival piva „Tuzla 2014“, a čast, da svečano otvori pripala je načelniku općine Tuzla Jasminu Imamoviću. Za razliku od prethodnih godina loši vremenski uvjeti nisu znatno uticali na početak trodnednov pivskog festivala i odličnu svirku bendova koji su na najbolji mogući način zabavljali goste.

Večeras, drugog dana festivala goste će zabavljati popularni tuzlasnski bend Big Brathersi koji će sigurno odličnom svirkom najaviti goste drugog dana festivala, grupu LETU ŠTUKE.

Prvog dana vikenda nas takođe očekuje odlična svirka a pjevat će sve popularniji Generacija bez kompasa, a gosti posljednjeg dana festivala će biti grupa Teška industrija. Generalni sponzor 3. Internacionalnog festivala piva „TUZLA 2014“ koji je najviše doprinio i omogučio da se festival i održi je BH TELEKOM.

Svi oni koji dođu moći će uživati u odličnim svirkama, kao i konzumaciji specijaliteta sa roštilja i razno raznih piva. Cijena piva na svim štadnovima je po promotivnim cijenama 2,50KM (0,5l).

Ovom prilikom pozivamo još jendom sve ljubitelje dobrog provoda i piva da dođu bez obzira na vremenske uvjete, jer organizatori su se pobrinuli i obezbjedili dovoljno natkrivenog mjesta za sve.

Vidimo se na drugom danu 3.Internacionalnog festivala piva.