Foto: Tuzlanski.ba

Tuzla dobija radnju sa boljom ponudom sportske odjeće i obuće i unaprijeđenim dizajnom!

Sport Reality asortiman će od danas biti dostupan i na lokaciji Bingo City Centra u Tuzli. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od danas do 12.12. povodom otvaranja očekuje vas do 60% popusta na sav asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio desetine maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene.

Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Tuzli, ovaj Grad dobija svoju radnju sa unapređenom ponudom, novim enterijerom, koji će dati potpuno novo iskustvo kupovine.

SPORT REALITY PONUDA ZA DJECU

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje 43-e prodavnice u Bosni i Hercegovini, uz poštovanje svih epidemioloških mjera!