Odlična ponuda: Dan zaljubljenih u "DM Restoranu" u Dramar Centru (FOTO)
Foto: Tuzlanski.ba

DM Restoran za sve goste, povodom dana zaljubljenih, organizuje večeru za dvoje sa 30% popusta, koja se sastoji od: Predjela, garniture glavnog jela, salate i deserta. Cijena večere za dvije osobe iznosi 21,00 KM, a Bovin vina će biti snižena 20 %.

 Rezervacije možete izvršiti putem telefona: 061 733 933 i 035 304 522

dramar-drampek-clanak

DM restoran će kao i uvjek organizovati i proslavu 8.marta - Dana žena.

DM-Restoran, na adresi Branilaca BiH br.11 Tuzla, raspolaže sa savremeno opremljenom kuhinjom i sa preko 300 mjesta za goste, uz prateće sale za razne prigode, kao i kongres salu uz dovoljan broj vlastitih parking mjesta. DM-Restoran je dobitnik Zlatne krune za nacionalna jela i član je Ihra-organizacije, i stekao je ugled kao jedan od najboljih restorana u regionu, koji je do sada ugostio od domaćih zvaničnika i diplomata do inostranih. Svojim gostima nude domaća nacionalna kao i internacionalna jela, koktele, razne svečanosti, kao ketering od malog do velikog broja gostiju.

DM- Restoran vrši razne usluge cateringa, i ima veliki asortiman jela spremnih i za nošenje. Rezervacije i narudžbe na broj tel: 061 733 933 i 035 304 522 i [email protected].

Raznu ponudu pekarskih proizvoda, peciva, pica, torti, kolača i drugih slastica možete naći u novo-otvorenom objektu "Drampek" Korzo gdje takođe možete izvršiti narudžbu na br. 035 363 840, [email protected], www.drampek.net.

(Marketing | Tuzlanski.ba)