U danima koji su pred nama meteorolozi najavljuju oblačno i kišovito vrijeme. Nažalost, lijepog vremena za uživanje u ugodnim šetnjama i bojama jeseni neće biti mnogo.

Oktobarsku nedjelju smo iskoristili da prošetamo gradom, u večernjim satima posjetili smo Centralni gradski park, 'bacili' smo pogled na Tvrtka, slapove, Pravoslavnu crkvu i puste gradske ulice. U toku priprema za novu radnu sedmicu, centar Tuzle je trenutno u dubokom oktobarskom snu.

U prilogu pogledajte galeriju fotografija koju smo zabilježili večeras:

Sutra se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, prije podne, malo do umjereno oblačno, a poslije podne naoblačenje. U jutarnjim satima, uz nešto više oblačnosti slaba kiša je moguća ponegdje na istoku Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu od 20 do 24 stupnja.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. U Bosni povremeno sa slabom kišom. Tokom dana, jače naoblačenje sa padavinama. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu od 12 do 15, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu od 20 do 23 stupnja. (Tuzlanski.ba | Foto: A. Krdžalić)