Foto: Tuzlanski.ba

U periodu od 2. do 5. oktobra 2014. godine na Trgu Slobode u Tuzli u organizaciji Opšteg udruženja samostalnih obrtnika opštine Tuzla će se održati sajam Agromarket.

agromarket-najavaNa sajmu će se uz niz zanimljivih dešavanja predstaviti ponuđači zdrave hrane, slatkiša, vina, sireva, pekarskih proizvoda, proizvoda od meda, ručno izrađenih predmeta od kože, drveta, stakla, a za najmlađe posjetioce sajma će biti postavljena i zabavna „igraonica“ sa bogatim sadržajem.

Ovaj sajam je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu pokaže „najbolje od najboljeg“, a uz to i lijepo provede. Radno vrijeme sajma je od 10 – 22h. Svoju podršku organizaciji sajma će dati i Udruženje „Tuzla Taxi“ koje će u dane sajma prevoziti posjetioce na sajam po povoljnijim cijenama, a pokrovitelji sajma su općina Tuzla i Ministarstvo za razvoj i poduzetništvo TK.

Svečano otvorenje je planirano za četvrtak u 10:00h. Otvorenju će prisustvovati i Gradonačelnik Tuzle, gosp. Jasmin Imamović, te predstavnici ministarstva obrta i organizatori.

(Tuzlanski.ba)