Apsolventska ekskurzija: Bilo nam je Extra! (FOTO)
Foto: Tuzlanski.ba

„Fantastično, divno, slijedeće godine ponovo, extra, ludilo\", samo su neki od brojnih komentara po povratku apsolvenata iz Španije sa Apsolventske ekskurzije 2012.

\"ekskurzija2\"Apsolventi sa nekoliko fakulteta Univerziteta u Tuzli proteklih su dana (od 6-16 Maja) u organizaciji agencije Sol Azur i Buena Vista boravili na apsolventskoj ekskurziji u Španiji.

Moderni autobusi, izvrsni vodići, besprijekorna organizacija bili su samo početni pokazatelji da će apsolventski provod biti zagarantovano dobar.

Spavanje u Italiji, izvrsni hoteli u Loret de Maru, posjeta Veneciji, Veroni, Firenci, Monte Carlu i Barceloni zaista su ekskurziju učinili veoma sadržajnom i zanimljivom. Tematski partiji u diskotekama, zatim, izvrsno odabrani fakultativni izleti, fantastično dvodnevno party-krstarenje na ogromnom Grimaldiju, te posjeta najboljoj diskoteci u Barceloni Opium-Mar gdje se održavao završni Party Formule 1 (prisutan bio i Felipe Massa) za posljedicu su imali eskalaciju smijeha, uzbuđenja, lijepog raspoloženja i pozitivnih komentara.

Cjenkanje sa Indijcima u Loretu, Shoping u Barceloni, konstantno druženje i zezanje, ispijanje raznih koktela na plaži, degustiranje sangrije, posjeta svim znamenitostima koje je vrijedilo vidjeti, u najmanju ruku nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim.

Obzirom da se pozitivni dojmovi još nisu slegli i da su se apsolventi sinoć vratili, nekoliko njih nam je samo kratko prokomentarisalo: \"Bilo je extra\", dok je bilo i onih koji su Tursku kafu i pušenje u zatvorenom prostoru stavili ispred svih znamenistosti koje su vidjelil, riječima: \"Ovo zadovoljstvo je neprocjenjivo\"

{igallery id=\"61\" cid=\"37\" pid=\"1\" type=\"classic\" children=\"1\" showmenu=\"1\" tags=\"\" limit=\"30\"}

Bitno je istaknuti i činjenicu da je cjelokupno putovanje proteklo bez i najmanjeg incidenta.

Tuzlanski.ba