Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nisu je pustili na let, a onda je nastao haos: Histerična putnica se popela na pult i bacala stvari…

Preuzmite sliku

Popularno

Bijesna putnica fizički je napala djelatnika aviokompanije Emirates koji je radio na check-inu u zračnoj luci u Meksiku, i to nakon što je propustila svoj let.

Cijeli incident je i snimljen 1. novembra te pokazuje putnicu koja udara i lupa zaposlenika, a potom uništava i inventar u zračnoj luci.

U jednom trenutku se i popela preko pulta iza kojeg je bio radnik te počela bacati stvari i vikati, prenosi Independent.

Među uništenim stvarima bili su i računar, tipkovnica te prtljag nekih putnika. Aviokompanija kasnije se očitovala te navela kako je žena pobijesnila nakon što je pokušala napraviti check-in prekasno, a radnici su joj kazali kako joj je pasoš istekao.

”Emirates može potvrditi da se 1. novembra dogodio incident na šalteru za prijavu u međunarodnoj zračnoj luci Mexico City, pri čemu je putnica koja je kasnila na šalteru za prijavu također putovala s pasošem kojem je istekla valjanost”, naveli su.

”Klijentici je odbijeno putovanje te je postala neuračunjiva i fizički je zlostavljala osoblje, zbog čega su morali intervenirati zaštitari zračne luke i policija. Sigurnost naših putnika i posade od ključne je važnosti i neće biti ugrožena”, dodali su.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,