Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Muškarac lažirao vlastitu smrt pa na “sahranu” došao helikopterom

Preuzmite sliku

Belgijski tiktoker David Baerten je lažirao svoju smrt, a potom je na sahranu došao helikopterom. Tako je htio saznati kome je istinski stalo do njega.

Ovaj 45-godišnjak, njegova supruga i djeca odlučili su lažirati Davidovu smrt kako bi saznali što članovi šire porodice i prijatelji zaista misle o njemu. Jedno od njegove djece je na društvenim mrežama objavilo da je preminuo.

“Počivaj u miru tata. Nikada neću prestati misliti na tebe. Zašto je život tako nepošten? Zašto? Trebao si postati djed i pred tobom je bio cijeli život. Volim te! Volim te! Nikada te nećemo zaboraviti”, napisalo je jedno od njegove djece.

Na sahranu je došao veliki broj članova porodice i prijatelja, a to se dogodilo u gradu Liege. Dok su čekali da sahrana počne, došao je helikopter.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Na snimcima, koje su na TikToku objavili oni koji su prisustvovali sahrani, vidi se trenutak kada Baerten izlazi iz helikoptera u pratnji snimatelja. Neki od članova porodice i prijatelji su potrčali prema njemu, ne skrivajući emocije, dok su drugi bili zbunjeni.

Poručio je da je lažiranjem smrti želio provjeriti kako će šira porodica reagovati, jer je osjećao da su ga podcijenili.

“Htio sam im dati životnu lekciju i pokazati da ne treba čekati da neko umre kako bi se sreo s njim”, istaknuo je.

Baerten, na TikToku poznat kao Ragnar le Fou, rekao je da su se neki šalili nakon njegovog čina, dok su oni koji nisu došli na sahranu tražili da se vide s njim.

Smatra da je to njegova svojevrsna pobjeda, prenosi Sky News.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje