Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Drama u emisiji: Mladić u suzama za majkom koja ga je ostavila preko SMS poruke (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

Gospođa po imenu Nuncia, predstavila se u subotu u italijanskom showu “Imaš poštu” kao osoba srca hladnijeg od leda, a suze njenog sina Cristiana, nikoga nisu ostavile ravnosušnim.

Ukratko prepričano, Nuncia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Catarine (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže.

Uprkos tome, Cristian od voljene majke ipak nije odustao, te je nedavno zatražio pomoć od autorke show-a Marie De Filipi, koja je Nunciu naposljetku i pronašla.

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kojemu je Nuncia, u pratnji svog novog dečka, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi imati ništa.

Cristiana je to bukvalno bacilo na koljena, a uz njega je u plač briznula i njegova djevojka, s kojom čeka dijete i koju je silno želio predstaviti majci.

U tome je na kraju i uspio, ali tek nakon što se Nuncia povukla iz studija i otišla se posavjetovati s dečkom. Gledaoci su zagrljaj majke i sina pozdravili aplauzom, međutim bilo bi potpuno pogrešno reći da su joj trenutno sve oprostili.

Naime, u međuvremenu su saznali da su djeca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije nekih 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio porodicu u neimaštini.

Upravo iz tog razloga je većina shvatila da im identičnu grozotu nije smjela priušiti i majka, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog porodičnog nasilja.

Ko ju je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i sama Nunsija koja je poručila da nikad i nikome ne bi poželjela situaciju u kakvoj se našla.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,