Atletičarki zbog seksi plesa mnogi izjavljuju ljubav i nude brak (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Od kako je prije pet mjeseci neko snimio i na YouTube postavio njen simpatični i seksi ples kojim se razgibava prije trke, australijska trkačica Michelle Jenneke (19) munjevito je stekla svjetsku slavu, a i veliki broj obožavalaca od kojih joj mnogi izjavljuju ljubav i nude brak.

michelle-jenneke

Michelle Jenneke je nedavno u svojoj domovini učestvovala u internet TV emisiji "Šta je u trendu", u kojoj je voditeljskom tandemu pokazala korake svog neobičnog plesa za zagrijavanje koji je demonstrirala na trci u Barseloni.

Ova vedra i mlada djevojka kaže da se ne opterećuje previše internet slavom i da joj je sve to pomalo čudno i smiješno, pogotovo jer svakodnevno preko Facebooka dobija izlive ljubavi i bračne ponude. Svoj ples za zagrijavanje i smirivanje nerava pred trku izvodi, kako kaže, već dugo, ali ranije niko na to nije obraćao pažnju. Inače, dok đuska pred trku u svojoj glavi "pušta" Rihanninu pesmu "We found love".

Jenneke za sebe kaže da je štreber u duši. Kao dijete je voljela da sklapa robote-igračke, a danas studira robotiku na Univerzitetu u Sidneyju. U slobodno vrijeme voli da gleda sitkom "Štreberi", logično.

Nastaviće da trenira paralelno sa studiranjem, a najveći san joj je da Australiju predstavlja na narednim Olimpijskim igrama u trci na 100 metara s preponama.

podijeli12

Tuzlanski.ba / Vijesti.ba