Sušić: Ukoliko nismo sposobni pobjediti Litvaniju, nije nam mjesto u Brazilu
Foto: Tuzlanski.ba

Selektor Safet Sušić odlučio je poštediti današnjeg popodnevnog treninga igrače koji su jučer nastupili protiv Lihtenštajna.

pape-sinan-seckan

U Hrasnici će dakle, danas od 17 sati, trenirati reprezentativci koji jučer nisu igrali, ali i igrači koji su ušli sa klupe za rezervne igrače. Relakasacija je ključna u narednim danima, te će Zmajevi večeras posjetiti saunu, te biti podvrgnuti redovnim masažama našeg fizioterapeutskog tima.

Sutra će svi Zmajevi trenirati u 10,30 sati u Hrasnici, a u ponedjeljak u 9 sati naši će reprezentativci odletjeti za Kaunas piše Reprezentacija.ba Na press konferenciji za medije nakon utakmice sa Lihtenštajnom novinare je zanimalo hoće li Pape imati neku specijalnu taktiku za utakmicu Litvanijom.

"Ništa specijalno ne pripremam, osim što ću tražiti da se igrači maksimalno odmore, a možda ćemo pogledati i 15-20 minuta utakmice Litva - Latvija. Ukoliko nismo sposobni pobjediti Litvaniju u odlučujućem susretu onda i ne treba da idemo na SP u Brazil" izjavio je između ostalog selektor Safet Sušić.