Sretan rođendan Robijaši - Fukare Tuzla
Foto: Tuzlanski.ba

Navijači Čelika, popularni Robijaši, danas slave 25. rođendan.

robijasi25

Jedna od najboljih i najmasovnijih navijačkih skupina sa područja Bosne i Hercegovine ali i šire danas obilježava značajan jubilej. Robijaši iz Zenice slave 25. godina postojanja a danas su od svog Čelika na Bilinom Polju za poklon dobili visoku pobjedu u 18. kolu BH Telecom Premijer lige BiH. Fudbaleri Čelika su rezultatom 4:0 pobjedili ekipu Mladosti iz Velike Obarske.

Povodom svog 25-og rođendana Robijaši su napravili pravi spektakl na tribinama, dok su im igrači čestitali dobrom igrom i u čast njihovog rođendana prije utakmice su nosili prikladne crne majice na kojima je pisalo: "25 godina zajedno. Hvala!".

Kada je FK Sloboda ispala u niži rang takmičenja upravo iz Zenice od strane navijača Čelika popularnih Robijaša stizale su mnogobrojne riječi podrške. Ono što zajedničko imaju Čelik i Sloboda su crveno-crne boje kluba ali i vjerne navijače koji su uvijek uz svoj klub i u dobru i u zlu.

Sretan rođendan Robijaši, od srca Vam želimo sve najbolje, puno slavlja i veselja sa Čelikom. Vidimo se u društvu najboljih naredne sezone. Prijateljski pozdrav iz Tuzle.