Počela internet prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Egipat u Innsbrucku
Foto: Tuzlanski.ba

Nogometna reprezentacija BiH će 5. marta na stadionu Tivoli, u austrijskom Innsbrucku, igrati prijateljski meč sa selekcijom Egipta, a danas počinje internet prodaja ulaznica na stranici Oeticket.at, prenosi portal "Reprezentacija.ba".

karete-bih-egipat

Cijena ulaznica za sjevernu tribinu bez stolica je je 32,90 eura, za južnu tribinu 39,50 eura, za istočnu tribinu 47,20 eura i 55,40 eura za zapadnu tribinu. Ulaznice za djecu do 16 godina su jeftinije, a djeca do sedam godina mogu besplatno ući na utakmicu.

U ponudi je i VIP tribina za koju je cijena 146 eura.

Organizatori preporučuju kupovinu ulaznica uz "home print" opciju, u kojoj kupci sami mogu isprintati svoju ulaznicu, a za navijače u Austriji omogućena je i poštanska dostava.

S obzirom na to da je ovo prva utakmica selekcije BiH, nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali i posljednja na tlu Evrope prije Mundijala, očekuje se da će reprezentacija BiH imati veliku podršku na Tivoli stadionu, a organizatori očekuju dolazak i oko tri hiljade egipatskih navijača, za koje su obezbijedili dva sektora na stadionu. Vezani članak: Ogranizovani odlazak na utakmicu Egipat - BiH u Innsbruck (Tuzlanski.ba)