Pape: Možda bude problema dok se ne postigne prvi gol
Foto: Tuzlanski.ba

Nogometaši BiH trenirali u Hrasnici

repka-hrasnica

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je po kišnom i prohladnom vremenu u Hrasnici obavila drugi trening u okviru priprema za kvalifikacijski susret s Lihtenštajnom.

Pripremama se priključio i Senad Lulić koji je kasnio na pripreme zbog prinove u porodici te je selektor Safet Sušić na raspolaganju imao sve pozvane igrače.

Sušić očekuje maksimalan angažman igrača u susretu s autsajderom, ali je uvjeren da njegovi izabranici neće imati problema u meču koji se igra u petak.

- Možda bude problema dok se ne postigne prvi gol, ali ubijeđen sam da ćemo već u prvom poluvremenu imati rezultat koji nam garantuje da ćemo osvojiti tri boda - izjavio je Sušić uoči treninga, najavivši da će u tom meču na teren izvesti najjači sastav.

Nogometaši BiH trenirat će u Hrasnici i u četvrtak, dok je susret s Lihtenštajnom na rasporedu u petak u 20 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

Četiri dana kasnije Sušićevi izabranici gostovat će u Kaunasu reprezentaciji Litvanije, a dvije pobjede garantiraju im plasman na svjetsko prvenstvo u Brazilu. (Fena)