Ova brazilska ljepotica će voditi žrijeb za Svjetsko prvenstvo! (FOTO)
Foto: Tuzlanski.ba

Fernanda Lima, poznata brazilska voditeljica, biće domaćica žrijeba za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

brazilska-ljepotica

Iako će imati i muškog partnera koji će joj pomagati u vođenju programa, vjerujemo da će sve oči svjetske javnosti biti uperena kao vatrenoj 36-godišnjakinji.

Kao i svi u Brazilu, ona obožava da gleda fudbal, a vatrena je navijačica Gremija, kluba u kome je čuveni Ronaldinho započeo fudbalsku karijeru. Koliko obožava tim iz Porto Alegrea, pokazuje i to što je pozirala je za klupski kalendar, a uradila je i nekoliko modnih revija na kojima je nosila odjeću u bojama dresa Gremija.

Lima je još odavno određena za ulogu voditeljice žrijeba, pošto je učestvovala u prezentovanju zvaničnog loga Svjetskog prvenstva 2014. godine, prije četiri godine u Južnoj Africi, a takođe, vodila je i preliminarno izvođenje žrijeba u julu 2011. godine.

Na žalost muške populacije koja će sada imati još jedan razlog više da sa pažnjom prati izvlačenje kuglica 6. decembra 2013. godine, Fernanda živi u vanbračnoj zajednici već 12 godina, sa kolegom Rodrigom Hilbertom, koji će joj i biti partner u vođenju programa prilikom žrijebanja grupa za Mundijal, i sa njim ima petogodišnje blizance, piše Telegraf.