Foto: Tuzlanski.ba

Zagrijavanje za Brazil počinje...

bih-egipat

Prvu utakmicu u 2014. godini fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra 5. marta sa selekcijom Egipta u Innsbrucku (Austrija). Kao i za sva prethodna gostovanja turističke agencije Sol Azur i Buena Vista i ovog puta pripremili su više nego povoljnu ponudu za odlazak na prijateljski meč "Zmajeva" sa Egiptom.

Budite i vi dio navijačkog žuto-plavog karavana koji će bodriti našu reprezentaciju u njihovom zagrijavanju pred odlazak na Mundijal u Brazil. Polazak je planiran u utorak 4. marta sa odredišta prema dogovoru u večernjim satima.

Noćna vožnja na relaciji BiH - Hrvatska - Slovenija uz kraća zaustavljanja i pauze radi odmora grupe. Dolazak u Innsbruck planiran je na dan utakmice 5. marta u prijepodnevnim satima. (Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i obilazak grada).

Nakon smještaja u hotel i kraćeg odmora organizovan odlazak na prijateljsku utakmicu BiH - Egipat. (Slavlje nakon pobjede, povratak u hotel i noćenje).

Trećeg dana programa 6. marta slijedi doručak, check-out iz hotela a zatim polazak prema BiH. Dnevna vožnja kroz Austriju uz kraće zaustavljanje u Salzburgu. Nastavak vožnje prema Sloveniji i Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i pauze radi odmora grupe. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima.

egipat-bih

FIRST MINUTE CIJENA do 31. januara - 199,00KM - REGULARNA CIJENA od 01. februara - 229,00KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusom (kafe bar,WC,Tv–Video, klima...)
  • Smještaj u hotelu 3/4* na bazi jednog noćenja sa doručkom u sobama 1/2 i 1/3.
  • Usluge pratioca grupe ispred agencije kao i turističkog vodiča za vrijeme putovanja i boravka na konačnoj destinaciji, te za vrijeme svih planiranih obilazaka u toku realizacije programa.

 CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Ulaznicu za utakmicu Egipat - BiH
  • Putničko zdravstveno osiguranje 8,00 KM
  • Eventualne fakultativne izlete i ulaznice za muzeje...
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu (60 KM po osobi)
  • Doplata za prva 4 sjedista u busu 100,00KM po osobi
  • Doplata za dodatno sjediste u busu 150,00KM po osobi

NAPOMENE:

Cijene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije prije polaska na put ili tokom samog putovanja (U zavisnosti od interesovanja putnika). Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.