Krpić: Jagodić mi je kazao kada je došao da ću biti najbolji strijelac (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda Tuzla koja je održana povodom 18. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine prisutnim predstavnicima medijima svoja očekivanja pred sutrašnji susret sa Krupom otkrio je i prvi strijelac lige sa 11 godlova Sulejman Krpić za kojeg se trenutno interesuje nekoliko klubova.

"Krupa je u dosta utakmica pokazala da je ozbiljna ekipa. Ako ih neko želi pobijediti mora se dobro potruditi. Prošlu utakmicu protiv Krupe bili smo u najjačem sastavu i izgubili smo 3:0, bez da smo čestito opucali prema golu, to je sramota. Siguran sam da ćemo sutra biti pravi i uz podršku navijača pokazati dobru igru i nadam se pobijediti. Krupa je jaka ekipa u svim segmentima igre i tu se mora biti oprezno." - kazao je Sulejman Krpić kojeg smo pitali da prokomentariše i 11 postignutih golova u ovoj sezoni.

"I ranije sam u izjavama govorio da zaslužujem više da igram što se na kraju ispostavilo. Kada je na mjesto trenera došao Vlado Jagodić kazao mi je da ću biti najbolji strijelac i hvala mu na ukazanom povjerenju. Svaki trening odradim maksimalno, trudim se kako radi sebe tako i zbog ostalih da svima bude dobro" - kazao je Sulejman Krpić. (Tuzlanski.ba)