Brojevi ne lažu: Šetnja po terenu, Messi je pretrčao sramotno malo
Foto: Tuzlanski.ba

Španski nogometni div Barcelona doživio je u utorak navečer snažan 'šamar' od minhenskog Bayerna u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Bilo je 4:0 za Bavarce...

mesii-barca-bayern

Katalonski su liječnici za taj dvoboj osposobili najboljeg fudbalera današnjice Lionela Messija, ali Argentinac se 'nije pojavio' na jučerašnjoj utakmici.

Naime, Messi je sam priznao da je bio spreman igrati, ali da nije bio 100 posto. No, kako onda objasniti svega 7,4 pretrčana kilometra? Za razliku od njega, Xavi Hernandez (33 godine) je pretrčao 4,5 kilometara više!

Jedan udarac prema protivničkim vratima, tri pretrpljena faula i nijedna asistencija za barem polupriliku svoje ekipe... To je bilanca Messijeva nastupa u utorak navečer. Njemački dnevnik Bild Lionelu Messiju dao je najlošiju moguću ocjenu - šesticu (jedan je najbolja). Ostali nogometaši Barcelone dobili su četvorke ili petice.

Po mnogima najlošije ocjenjeni igrač susreta nije bio opasnost za bavarska vrata, ali što je najgore čini se da se nije ni previše trudio. (Tportal