Foto: Tuzlanski.ba

 Ove zanosne igračice članice su plesnog kluba "Fluid Girls", koji postoji već 12 godina.

navijacice-c-zvezda2

Igračice, inače svjetske prvakinje u show dence-u, o kojima danas bruji čitava Srbija ali i region, članice su plesnog studija "Fluid Girls", a imaju bogato iskustvo s festivala "Exit", ali i iz "Prvog glasa Srbije"

plesacice-zvezdaa1

O čirlidersicama koje su zapalile "Pionir" tokom pauza na utakmici Evrokupa između Crvene zvezde i Nižnjeg Novgorod danas svi pričaju. Djevojke su zahvaljujući atraktivnoj koreografiji privukle pažnju svih, a o njima se naširoko komentariše i na društvenim mrežama. Pogledajte:

Još fotografija ovih devojaka možete da pogledate OVDJE.

- Stvarno nisam očekivala ovo. Ja generalno volim taj stil američkih navijačica. Bilo je dosta pozitivnih komentara za taj seksi nastup, ali nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo još neke koreografije drugog tipa, i da pokažemo šta znamo. Ipak su ove djevojke svjetske prvakinje u show dence-u – rekla je osnivačica i koreograf Sandra Mišić.

Ova grupa ima bogato iskustvo s mnogih žurki, ali i sa festivala "Beer Fest" i "Exit", show takmičenja "Prvi glas Srbije"... Na snimku ispod možete da vidite njihov nastup sa Sarom Jovanovićem za Rihaninu pjesmu "S&M":