Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Preuzmite sliku

Ljubav između Kobea i Vanesse započela je brzo nakon što su se upoznali u novenbru 1999. godine. Prošle su godine proslavili 20. godišnjicu veze, a u braku su dobili četiri kćeri.

Košarkaš Kobe Bryant i njegova supruga Vanessa u braku su bili od 2001. godine, a iako je njihova ljubavna priča tragično završila, Vanessa i NBA legenda imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati.

  • Ljubav između Kobea i Vanesse započela je odmah nakon što su se upoznali u novembru 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina. Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćeri: Nataliju, Giannu, Bianku i Capri, a najmlađa od njih rođena je u junu prošle godine.

    Nekoliko dana prije smrti Kobe je otkrio ključ uspjeha njihovog braka. U jednom je intervjuu rekao kako je predanost i ustrajnost u tome da uspiju kao par gurala njihovu porodicu sve ove godine. Košarkaš je istakao da su usponi i padovi važan element svake veze.

  • “To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari i uspjeli smo”, rekao je Kobe.

    Par je prošao kroz velike probleme tokom braka, od optužbi za seksualno zlostavljanje do Vanessina pobačaja, no ništa ih nije pokolebalo. Iako su 2011. godine objavili da se rastaju, odgodili su zahtjeve za rastavu te su dvije godine kasnije istakli da su odlučili ostati skupa i raditi na svojoj vezi.

  • U novembru prošle godine, na 20. godišnjicu veze, Kobe je na Instagramu napisao kako mu je Vanessa najbolja prijateljica, a odveo ju je na spoj u Disneyland da proslave stara vremena prije nego što su postali roditelji četiri princeze. “Volim te, mamacita, zauvijek”, napisao je Kobe supruzi.

    Kobe Bryant i njegova kći Gianna poginuli su u nedjelju u padu helikoptera u Kaliforniji. Lokalne vlasti potvrdile su kako su slavni košarkaš i njegova kćer poginuli skupa s još sedmero ljudi. Kobe je imao 41, a Gianna 13 godina. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje