Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Slovenski policajci zaustavili Dončića u Lamborghiniju pa se s njim fotografisali

Preuzmite sliku

Slovenski košarkaš Luka Dončić (22) izazove pozitivnu reakciju gdje god da se pojavi, a sada ga je na jednom od puteva u njegovoj državi zaustavila i tamošnja policija.

Dončić je vozio svog Lamborgini Urusa, a ako je vjerovati informacijama medija iz Slovenije policajci su mu čak oprostili kaznu. Zauzvrat su se fotografisali s košarkaškom zvijezdom, a fotografija je očekivano postala hit na društvenim mrežama.

Reprezentativac Slovenije je ovog ljeta za svoju državu igrao prvo kvalifikacije pa onda i završni turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sve je to došlo nakon naporne sezone u NBA ligi, a nedavno je u Ljubljani potpisao ugovor koji će mu u narednih pet godina donijeti više od 200 miliona dolara.

I sam je izjavio kako ne zna gdje potrošiti silni novac, a jedna od investicija bio je upravo Lamborghini Urus.

Inače, Dončić će još uživati na odmoru prije nego što se u oktobru vrati u Dallas gdje će sa svojim Mavericksima započeti pripremu za novu sezonu.

Prije otvaranja nove sezone i prvenstvene utakmice s Atlantom Hawksima 22. oktobra, Dallas će odigrati četiri prijateljske utakmice protiv Utaha, Los Angeles Clippersa, Charlottea i Milwaukeeja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,