Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Shaq O'Neal potkačio Jusufa Nurkića, uputio mu teške riječi

Preuzmite sliku

Legendarni američki košarkaš Shaquille O'Neal žestoko je napao Jusufa Nurkića u jednoj emisiji posvećenoj NBA ligi.

Bivša NBA zvijezda je burno reagovala kada je čuo kako naš košarkaš želi tužiti Draymonda Greena zbog vrlo grubog prekršaja na nedavnoj utakmici Phoenixa i Golden Statea.

Draymond Green je tada iz okreta udario Jusufa Nurkića koji je pao na parket, a NBA liga ga je suspendovala na neodređeno.

O'Neal je stao na stranu Greena uz poruku da on uopšte ne treba biti kažnjen. Uz to je bio i vrlo oštar prema bh. košarkašu, kojem je u početku izlaganja pogriješio prezime, očigledno namjerno. Teško je vjerovati da ne zna izgovoriti prezime jer Nurkić već desetak godina redovno igra u NBA ligi, koju Shaq pomno prati.

“Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu… Nurkiću, kako god se zvao”, počeo je Shaq pa nastavio:

“Ne znam je li to istina ili ne, ali priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Imam problem s tim. To samo pokazuje kako si mekan. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekan si što si uopšte i pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoju veliku stražnjicu i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekani?”, poruka je Shaqa Jusufu Nurkiću.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje