Nedjelja: OKK "Sloboda" - OKK "Spars", mala dvorana SKPC "Mejdan" u 19 sati
Foto: Tuzlanski.ba

Sutra, nedjelja (21. april 2013. godine) u maloj dvorani SKPC „Mejdan" odigrat će se četvrta utakmica play-off-a, za ulazak u najviši košarkaški rang takmičenja u BiH, između OKK Sloboda Tuzla i OKK Spars Sarajevo.

okk-sloboda16

Kao i svaki put do sada svojim prisustvom pomozite našim košarkašima, da dođu do ove iznimno važne pobjede, koja bi omogućila, odlučujuću, petu utakmicu doigravanja za prvaka koja će biti odigrana naredne sedmice.

U ozračju negativne atmosfere koja se ovih dana stvorila, nakon i tokom odigravanja treće utakmice u Vogošći i najmanji incident u Mejdanu bio bi povod za najstrožije sankcije i kazne klubu, što je u ovom trenutku najmanje potrebno. Apelujemo na sve ljubitelje košarke koji sutra dođu u Mejdan da se izdignu iznad svih negativnosti i pokažu pravo lice košarkaške Tuzle, koja već decenijama ima najbolju košarkašku publiku u regionu.

Pokažimo sutra zašto nas smatraju najboljom košarkaškom publikom i budimo šesti igrač, kako bi naši momci došli do ove vrlo važne pobjede, koja bi im zasigurno bila i vjetar u leđa, da i u petoj utakmici naredne sedmice daju sve od sebe i dođu do najvažnije pobjede u ovoj sezoni. (Tuzlanski.ba)