Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

BHT: Morat ćemo prekidati meč košarkaške reprezentacije zbog lige prvaka!

bht-kosraka-liga-prvaka
Preuzmite sliku

Ljubitelji Lige prvaka istu utakmicu moći će posmatrati i u programu ostala dva javna emitera.

\"bht-kosraka-liga-prvaka\"Navijači košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja večeras protiv Gruzije igra izuzetno važnu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo 2013. godine, ostat će uskraćeni za cjelovit prijenos na BHT-u?!

Naime, u \”kombinaciji\” koju su smislili odgovorni u ovom javnom emiteru gledaoci će gledati početak košarkaške utakmice, reklame Lige prvaka, uvodnu špicu, izlazak igrača na teren, početak prijenosa Lige prvaka, pa onda, opet košarku…

\”Najgenijalnije\” je što će ljubitelji Lige prvaka istu utakmicu moći posmatrati i na ostala dva javna emitera – FTV-u i RTRS-u?!

– BHT će u cjelosti prenosi košarkašku utakmicu reprezentacije BiH i Gruzije. Naime, u 20:45 sati ćemo se samo kratko uključiti na početak utakmice pretkola Lige prvaka, kako bi ispoštovali obaveze budući da smo taj ugovor davno potpisali. Nakon što ispratimo taj početak utakmice ponovo se vraćamo na košarku i drugo poluvrijeme ćemo u cjelosti prenositi, kaže Ezita Pašić iz Press službe BHT-a.

Ljubitelji košarke, ali i svi ostali pretplatnici koji prate reprezentativne selekcije naše zemlje ogorčeni su ovakvim \”planom\”. Pretplatici su svoj bijes iskalili i na \”Facebooku\”.

\”Košarkaška reprezentacija večeras igra jako bitan meč. \'Legende\’ sa BHT-a nam neće dozvoliti da u cjelosti i bez prekidanja gledamo košarku nego će je kombinovati sa fudbalom?! Pa gdje to još ima?! To bih čak mogao donekle i razumjeti da istu tekmu (Dynamo-Monchengladbach) ne prenose istovremeno FTV i RTRS???

Tugo moja gdje ja živim i kome ja plaćam pretplatu\”, pita se Mirza Š.

Dnevni Avaz / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: