Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Seks traje 5 minuta: U ova tri položaja on može puno duže

sex-zena-orgazam
Preuzmite sliku

Popularno

Nakon 5 minuta je sve gotovo? Ovi seksualni položaji produžit će užitak među plahtama  U nekim pozama ženi je lakše diktirati tempo i intenzitet.

Seks s tvojim partnerom je jako dobar, ali nažalost – prekratko traje? Možda moraš malo poraditi na pravoj taktici. Naime, već malo promjene može postići velike pozitivne pomake. Isprobajte ova tri položaja – svi pomažu da on kasnije svrši.

Bočni položaj 

Izgleda opušteno – i jest! Dok on leži na boku može lagano kontrolisati ritam bez prevelikog napora (npr. u misionarskom položaju se mora podupirati rukama cijelo vrijeme). Osim toga, gledat ćete se u oči, pa će vidjeti šta je bolje za tebe – i u kojim momentima bi trebao izdržati duže.

Cowgirl poza

Prednost je ovdje sasvim jasna: ti sama određuješ tempo. A kad primijetiš da se bliži orgazmu, jednostavno uspori. Tako ćete oboje duže moći uživati.

  • Lotosov cvijet 

    Ono što je lijepo u ovom položaju, jest da čak i ako bi to želio, on se ne može tako brzo kretati. Naime, za ovaj položaj potrebna je posebna tehnika, ali i kondicija. Ti imaš kontrolu u njegovom krilu – dakle, određuješ tempo i intenzitet. (24sata.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,