Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fotografije raskalašenih stjuardesa otkrivaju šta se zapravo događa tokom leta (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Poljske novine Fakt pronašle su fotografije koje zorno prikazuju ponašanje stjuardesa, ali i pilota tokom letova. Fakt tvrdi da je riječ o ruskim stjuardesama, a fotografije svjedoče o tome da se ne srame pokazati svoje obline.

Na jednoj fotografiji stjuardesa pokazuje svoj bujni dekolte, a druga skrivena od pogleda putnika pokazuje svoje haltere. Također, mogu se vidjeti stjuardese dok zabavljaju pilote, pokazujući im svoja poprsja ili stražnjice u tangama.

Fotografije su navodno snimili članovi posade i one su završile na društvenim mrežama. Najšokantnija je fotografija snimljena 2011. godine koja prikazuje stjuardesu i pilota usred seksa.

Oboje su nakon toga dobili otkaz, aviokompanija potvrdila je autentičnost fotografije, no naglašeno je da je nastala dok je avion bio na tlu. Kineski mediji javljaju da su u to vrijeme pilot i stjuardesa bili u vezi, a on je tvrdio da su fotografije ukradene s njegovog računala i objavljene bez njegova znanja, prenosi Index.

Fakt je fotografije objavio nakon pada Germanwingsova aviona, postavljajući pitanje je li sigurnost putnika uistinu prioritet osoblja u avionima.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: