Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bila je seks simbol osamdesetih: I na pragu 50-e oduzima dah! (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Samantha Fox često je proglašavana jednom od najseksepilnijih žena osamdesetih godina, a isto tako, bila je jedna od najfotografiranijih žena te dekade. 

Karijera zgodne Samanthe započela je s njezinih 16 godina kada se u toplesu slikala za tabloid ”Sun”. To joj je momentalno donijelo planetarnu popularnost koju je mlada Britanka dobro iskoristila. 1986. godine započela je muzičku karijeru hitom ”Touch Me” koji se u čak 17 zemalja probio na prvo mjesto top ljestvica.

Uslijedili su i hitovi ”Nothing's gonna stop me now”, ”I surrender”, ”Another woman” koji su je proslavili širom svijeta.

Uz sav uspjeh, Samantha je uvijek izgledala fantastično – raskošnih oblina i zategnuta tijela, muškarci su o njoj maštali, a momci lijepili njene postere na zidove svojih soba.

1999. započele su glasine o Samanthinoj seksualnoj orijetaciji, a 2003. godine priznala je kako je lezbijka te kako svoj život želi provesti sa svojom menadžericom, Myrom Stratton, piše Dnevnik.hr.

See you tomorrow #foxyarmy #foxyfans , #loveholland#utrecht#amsterdam#love #samfox #samanthafoxofficial #samfox

A photo posted by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on

Iako je žarila i palila osamdesetih te bila svojevrsni zaštitni znak tog desetljeća, Samantha i danas, u 49. godini izgleda odlično te i dalje nastupa i izaziva divljenje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,